Echipamente de sudare

Din 2003 ROMSUD este distribuitor si depozitar pentru produsele unor firme de prestigiu pe plan mondial in domeniul echipamentelor de sudare, si materiale de adaos pentru sudare, precum si consumabile pentru sudare.
Comercializam si asiguram service pentru echipamente de sudare ESAB Suedia, STEL Italia, GLOOR Elvetia, GCE Suedia, ABICOR BINZEL Germania, Thermacut USA, Bohler, Iweld.

iWELD este lider pe piata furnizorilor de materiale de taiere si sudare, accesorii si consumabile.
 

 Lider in industria sudurii cu peste 100 de ani de experienta in domeniu, Bohler este o   prezenta globala si arhicunoscuta.

 
ESABgulsv_2ESAB este liderul mondial in echipamente si consumabile pentru sudare. Recunoscut pentru calitatea si fiabilitatea produselor, fara a fi exagerat de scumpe.
   

stel logoSTEL este cel mai mare producator de componente electronice de putere pentru echipamente de sudare. In acelasi timp, este un productor important de echipamente de sudare la nivel european.
   
A.M.I. Lovreković – Zastupanje i prodaja uređaja i opreme za zavarivavanje GLOOR produce echipamente de taiere / sudare oxy-gaz cu caracteristici exceptionale in amestecul si combustia gazelor folosite, ceea ce duce la reducerea zgomotului la taiere si la importanta economii de oxygen, respectiv gaz de taiere.

  Lastechniek_Europa_Abicor_Binzel
ABICOR BINZEL este probabil cel mai mare monopol cunoscut vreodata in industria mondiala. Datorita calitatii si fiabilitatii produselor, mai ales cele pentru robotica, BINZEL domina piata mondiala de pistolete de sudare / taiere, si periferice pentru roboti.
   

Thermacut_logo Thermacut USA este un rafinat producator de consumabile pentru majoritatea pistoletelor de taiere termica cu plasma care conteaza in acest domeniu.