Taiere cu plasma HYPERTHERM

HYPERTHERM – liderul mondial în domeniul tăierii cu plasmă

Hypertherm deţine o cotă majoră de piaţă în domeniul tăierii cu plasmă datorită inovaţiei continue şi a angajamentului său faţă de dezvoltarea tehnologiei de tăiere cu plasmă.

Tehnologiile de tăiere cu plasmă dezvoltate de Hypertherm îmbunătăţesc:
   • calitatea tăierii cu plasmă
   • productivitatea tăierii cu plasmă
   • reducerea costurilor tăierii cu plasmă

Din 1968 Hypertherm a avut un singur obiectiv:
       REDUCEREA COSTURILOR TĂIERII METALELOR

Singurul domeniu de activitate al firmei Hypertherm este tăierea termică cu jet de plasmă. Singura misiune a companiei este să furnizeze clienţilor din întreaga lume cele mai bune sisteme de tăiere cu plasmă şi cel mai bun service din industrie. De aceea Hypertherm deţine cele mai multe patente în domeniul tăierii cu plasmă şi are mai mulţi clienţi în lume decât oricare alt producător din domeniu.
Hypertherm rămâne prima opţiune în domeniul tăierii profesionale cu plasmă datorită focalizarii companiei către proces şi către tehnologia pistoletelor de plasmă.

Hypertherm – Standardul de performanţă pentru tăierea cu plasmă:  http://www.hypertherm.com/en

 Platinum Partner Hypertherm

Partenerii şi furnizorii Hypertherm sunt clasificaţi pe 4 niveluri în ceea ce priveşte suportul şi implicarea: Bronze, Silver, Gold şi Platinum. Fiecare nivel presupune beneficii, volumul acestora crescând progresiv pentru fiecare în parte. Nivelul Platinum cuprinde cei mai importanţi 25 parteneri ai Hypertherm, beneficiind de suport total şi dedicat al furnizorului.
Suntem onoraţi de a face parte din acest Top 25 ai celor mai importanţi parteneri Hypertherm din Europa, mulţumindu-vă şi dvs. pentru încrederea acordată echipamentelor de tăiere cu plasmă.

  • promoţii speciale şi oferte rezervate exclusiv partenerilor Platinum
  • suport şi sprijin total oferit clienţilor şi partenerilor noştri
  • materiale de marketing şi promovare

[flm_button link_address=”https://romsud.ro/contact/” link_title=”CERE OFERTA” icon_placement=”Left” button_text=”CERE OFERTA” button_size=”LG” button_color=”Red” button_style=”Flat” button_style_icon=”Mask-Left” rounded_corners=”18″ box_shadow=”2″]